Cautare

1527 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (7.70 secunde)
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
In cadrul conferintei de presa, desfasurata la sediul organizatiei judetene a partidului, Codrut Seres a tinut sa sublinieze ca vizita sa in judetul nostru a avut un dublu scop.
Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national. Potrivit parlamentarului bihorean, aceasta lege cuprinde, printre altele, construirea de autostrazi si drumuri expres pe teritoriul judetului Bihor.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Prezent la Zalau cu ocazia alegerilor din cadrul organizatiei judetene a Partidului Conservator, ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, i-a incurajat pe cei prezenti, spunandu-le sa nu le fie teama sau rusine ca sunt membri ai acestui partid. ... Trebuie sa fim aproape de colegi.
Delegatia parlamentara romana condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care se afla intr-o vizita oficiala in Mexic, a vizitat Portul Veracruz din aceasta tara.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, la Zalau, ca la intalnirea pe care a avut-o cu Viktor Iuscenko, presedintele Ucrainei, Traian Basescu s-a lasat umilit.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
"Momentul 25 mai 2014 este extrem de important pentru viitorul european al Romaniei.
De curind se vorbea despre valoarea creantelor bancare, comerciale si fiscale care a ajuns la 23.337 miliarde de lei.
Oficial, Salajul nici nu o duce asa de rau, din punctul de vedere al absorbirii finantarilor externe.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Din 2007, ajutoarele pentru caldura se vor da numai de la bugetul local, indiferent ca se va aplica un pret local sau national de referinta.
Stocurile de energie, necesare asigurarii consumului popuatiei si al agentilor economici, au fost aprobate ieri in sedinta de guvern, potrivit unui comunicat remis de institutie.
Potrivit NewsIn, grupurile de producatori de alimente traditionale vor putea solicita protectie pe pietele UE abia de la 1 ianuarie 2008. ... Produsele recunoscute, mai scumpe Dezavantajul principal al prelungirii termenului de la care producatorii vor putea solicita protectia pe pietele UE are legatura cu vanzarile realizate de producatorii autohtoni.
În perioada 22-24 noiembrie 2007, Ministerul pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale va organiza, în cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, editiile nationale 2007 ale Târgului pentru IMM, denumit simbolic TIMM, precum si a Târgului National Cooperatist, cunoscut sub denumirea de TINCOOP.
google-analytics.com